1. Home
  2. Blog
  3. De beste mealprep bakjes

De beste mealprep bakjes

de-beste-mealprep-bakjesNieuw jaar, nieuwe doelen. Gezonder leven, afvallen, meer gevarieerd eten, het kan van alles zijn waarbij je van tevoren gezonde maaltijden wil klaarmaken en meenemen. Om dit makkelijk te doen heb je natuurlijk bakjes nodig, wij hebben de meest kwalitatieve en beste mealprep bakjes op een rij gezet. Zo neem je jouw sperziebonenaardappelspasta en kipfilet eenvoudig mee naar werk of school. Een goed begin is het halve werk, lees nu snel verder!

Verschillende soorten mealprep bakjes

Mealprep bakjes komen in tal van soorten. Van grotere bakjes voor complete maaltijden, maar soms ook onderverdeeld in verschillende compartimenten. Maak je gebruik van shakes of andere poeders, dan kunnen poederdoosjes ideaal zijn. Kortom, afhankelijk van het soort maaltijd dat je wilt klaarmaken zijn er verschillende bakjes!

Stosh plastic vershoudbakjes met verschillende formaten

Deze vershoudbakjes van Stosh zijn ideaal als je verschillende soorten eten wilt meenemen. Doordat deze set van 12 bakjes bevat vijf verschillende formaten. Hierdoor past je maaltijd altijd perfect en gaat het gemakkelijk mee in de tas. Daarnaast zijn deze bakjes BPA vrij, snel schoon te maken en luchtdicht. Deze set bestel je snel en eenvoudig bij Bol.com. Kortom, een echte aanrader. Oh, en vandaag voor 23:59 besteld is morgen in huis!

de-beste-mealprep-bakjes-1

Set van glazen vershoudbakjes

Deze set van glazen vershoudbakjes van KitchenBrothers is ideaal voor iedereen die voor kwaliteit gaat. De bakjes kunnen temperaturen van -40° C tot 420° C zonder problemen aan, zijn supersnel en gemakkelijk schoon te maken, zijn vlekvrij en luchtdicht. Doordat ze luchtdicht zijn, blijft je eten super lang vers. Ideaal dus om je eten lang vers te houden, in te vriezen en weer op te warmen in de oven of magnetron.

Deze set van 5 bakjes bestel je snel en gemakkelijk via Bol.com voor maar €34,99. Vandaag bestellen is morgen in huis, gratis en voor niets. Bestel ze nu!

de-beste-mealprep-bakjes-2

Mealprep bakjes met 3 compartimenten én gratis maatcups

Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken, ga dan voor deze zet van 15 plastic mealprep containers met 3 compartimenten. Ideaal om je proteïne, koolhydraten en groente te scheiden. Zo blijft alles vers en wordt het niet zompig, doordat het langere tijd op elkaar heeft gelegen. Daarnaast ontvang je bij deze bakjes gratis maatcupjes t.w.v. €19,99 en een gratis mealprep e-book. En dat allemaal bij elkaar voor maar €29,97. Bestel ze nu eenvoudig en snel via Bol.com, dan heb je ze morgen in huis!

de-beste-mealprep-bakjes-3

Powder Boxes van Body & Fit

Gebruik je regelmatig een maaltijd met poeder, bijvoorbeeld een eiwitshake? Dan zijn de Powder Boxes van Body & Fit ideaal. Compact en makkelijk mee te nemen. De bakjes zijn zeer sterk en gemakkelijk schoon te spoelen. Ook voor pillen en capsules zijn deze bakjes ideaal. Kortom, schaf ze nu aan via Body & Fit!