1. Home
  2. Over ons

Over ons

De Juiste Kooktijd is opgericht met de intentie een verzameling te worden van kooktijden en bereidingen van zoveel mogelijk producten. We vertellen je dan ook graag meer over ons en wat ons beweegt. Waar we begonnen met het verzamelen en juist beschrijven van de bereidingsmethoden en kooktijden van groentes, hebben we inmiddels ook verschillende soorten vlees, vis en rijst. Wij doen dit met veel plezier en hopen zoveel mogelijk mensen te helpen met het bereiden van heerlijke gerechten.

Bij het schrijven van onze pagina’s houden we zoveel mogelijk rekening met erkende bronnen, zoals het Voedingscentrum, USDA en het RIVM. Zo proberen we te zorgen dat de bereidingsmethoden die we beschrijven, de kooktijden en voedingswaarden kloppen. Hierbij vergeten we natuurlijk niet dat voeding ook plezier moet zijn. Smaak staat dus voorop!

Meer weten over ons? Neem contact op!

Hoewel wij proberen zoveel mogelijk informatie (correct) te bundelen, kan het natuurlijk voorkomen dat er een keer iets ontbreekt of niet correct staat beschreven. Neem eenvoudig contact met ons op en we zullen het uitzoeken. Mocht je een vraag hebben of meer willen weten over ons? Ook dan horen we natuurlijk graag van je. Stuur ons een mailtje naar info@dejuistekooktijd.nl. We proberen je zo snel mogelijk te voorzien van een reactie!