1. Home
  2. Blog
  3. Beste barbecues van 2022

Beste barbecues van 2022

Beste barbecues van 2022Als de eerste zonnestralen doorbreken is één van de eerste dingen die we graag doen de barbecue aansteken. Een mooi stuk rosbief, lamsrack, côte de boeuf of natuurlijk de klassieke spiesjes. Heerlijk lang (buiten) tafelen met vrienden en familie. Wat je dan natuurlijk niet wil is een barbecue die het niet goed doet of niet goed heet wordt. Wij hebben de beste barbecues van 2022 voor je op een rij gezet. Zo weet jij dit jaar dat je goed zit en kan genieten van heerlijke, gezellige barbecue.

De beste barbecues van 2022

Zoveel mensen, zoveel wensen en eigenlijk ook zoveel barbecues. In onze lijst van beste barbecues van 2022 houden we hier ook rekening mee. Van elektrische barbecues tot klassieke houtskool barbecues en van gasbarbecues tot en met Kamado barbecues. Vanzelfsprekend houden we ook rekening met de gemiddelde barbecueër, dus ook daar hebben we beste barbecue van 2022 voor uitgezocht!

Beste barbecue voor iedere barbecueër

Wat ons betreft de beste barbecue voor de gemiddelde barbecueër die een paar keer per jaar lekker de barbecue wil aansteken. Deze klassieker is ideaal. Je ermee roken, grillen en braden. De Weber is eenvoudig aan te steken en schoon te maken, daarnaast blijft deze goed heet. Niet onbelangrijk bij een barbecue. Daarnaast is deze BBQ ook eenvoudig weer op te bergen.

Beste houtskoolbarbecue

Eigenlijk kan voor de beste houtskool barbecue ook de Kamado barbecue of de Weber van hierboven worden genomen, dit zijn immers ook beide mooie houtskoolbarbecues. Wij willen echter een barbecue in het zonnetje zetten die iets minder opvallend is, maar de te praktischer. Deze LotusGrill heeft alles wat je zoekt in een houtskool barbecue, maar dan voor een klein gezelschap op tafel. Wil je toch een échte barbecue? Ga dan voor de Weber hierboven!

Beste elektrische barbecue

Meer een fan van de elektrische barbecue? Hier valt ook veel voor te zeggen. Dit jaar gaat onze voorkeur uit naar de Tefal EasyGrill Elektrische barbecue die ook als tafelbarbecue gebruikt kan worden. Qua prijs-kwaliteitverhouding is deze top en gaat lang mee. Het vlees grilt gemakkelijk en de barbecue is ook eenvoudig schoon te maken. Je kan zelf bepalen of je deze op tafel zet of toch in de tuin. Een compacte en handige barbecue!

Beste gasbarbecue

Een gasbarbecue is ook een mooie variant om mee te barbecueën. Het zit een beetje tussen de elektrische en houtskoolbarbecue in. Het voordeel is vooral het schoonmaken, dit is vaak zo gedaan. Daarnaast hou je iets meer de pure smaak van enkel het vlees over. Deze Campingaz 4 Series is wat ons betreft de winnaar voor dit jaar. Met vier branders kan je de barbecue precies instellen zoals jij dit wil. Even een mooi stukje voor bij het avondeten of een hele avond grillen is met deze barbecue eenvoudig te doen!

Beste kamado barbecue

Het echte werk: de kamado barbecue. Als beste kamado barbecue blijven we ook dit jaar bij de klassieke Big Green Egg. In onze ogen blijft dit de meest complete kamado BBQ die er is. De large versie heeft een prachtig grilloppervlak van 46 centimeter doorsnede. Elk stuk vlees kan je dus prachtig garen op deze barbecue. De unieke eigenschappen van deze barbecue zorgen ervoor dat je er zoveel kanten mee op kan dat je bij wijze van spreke iedere avond een uniek gerecht op tafel kan zetten. Wat ons betreft de absolute nummer 1 als het aankomt op kamado barbecues.