1. Home
  2. Blog
  3. Beste messenset voor in de keuken

Beste messenset voor in de keuken

Beste-messenset-voor-in-de-keukenEen goede messenset is bijna goud waard. Het maakt bijna alles in de keuken een stuk makkelijker. Het snijden van groenten, brood, vlees, noem maar op. Natuurlijk is er niet één beste messenset. Iedere keuken is immers anders en de één kookt vaker dan de ander. Toch zijn wij van mening dat in iedere keuken een goede messenset thuishoort. Wij hebben de beste messensets op een rij gezet.

Beste messenset voor een grote keuken of regelmatige koker

KitchenBrother-16-delige-messensetHeb je een een grote koken of ben je een regelmatige koker? Dan is een uitgebreide en zo compleet mogelijke messenset niet weg te denken. De beste messenset hiervoor is in onze ogen deze 16-delige set van KitchenBrothers. Dit stijlvolle blok bevat alles wat je nodig hebt tegen een zeer betaalbare prijs.

De set bestaat uit een mooi, stijlvol blok met daarin een koksmes, broodmes, vleesmes en santokumes. Daarnaast zitten er ook een goed groentemes en twee schilmessen in. Verder bevat de set zes steakmessen die ideaal zijn voor het snijden van een mooi stukje vlees, zoals rosbiefbiefstuk of ossenhaas. Daarnaast zitten er een slijpstaaf en keukenschaar bij.

Deze complete set bestel je snel en eenvoudig bij Bol.com. Je hebt de set dan morgen in huis met gratis verzending.

Beste messenset voor wie voor de hoogste kwaliteit gaat

Beste-messenset-van-topkwaliteitGa je voor een stijlvolle en topkwaliteit messenset, dan is dit de beste messenset voor jou. Deze schitterende set van Diamant Sabatier bevat een koksmes, officemes, santokumes, broodmes en universeel keukenmes. De lemmeten zijn van topkwaliteit staal. Het heft van elk mes is gemaakt van roestvrij staal met antisliplaag. Hierdoor ben je verzekerd van een zeer goede grip en is snijden een klein feestje.

Deze messenset komt in twee varianten, naturel eiken en zwart/zilver. Met deze messenset snijd je overal met gemak doorheen. De set kost wel wat, maar deze prijs merk je ook meer dan terug in de kwaliteit. Deze is ongeëvenaard. Een mooie bijkomstigheid van deze set is dat de messen voorzien zijn van levenslange garantie. Dit onderstreept de topkwaliteit. Bestel deze messenset op Bol.com en je hebt de set de eerstvolgende werkdag gratis in huis!

Beste messenset van Victorinox

Beste-messenset-van-VictorinoxAls we het hebben over messen en messensets, dan mag Zwitserse topkwaliteit natuurlijk niet ontbreken. Deze 7-delige messenset van Victorinox komt in een schitterend foudraal waar je alle messen netjes in kan bewaren. Stijlvol en perfect passend bij de topkwaliteit messen van dit beroemde Zwitserse merk.

De messenset bestaat uit een prachtig koksmes van 21,5 centimeter, een fileermes van 15 centimeter, een 20,5 centimeter lang paletmes, een uitbeenmes van 12,5 centimeter en een dunschiller en officemes van 7,5 centimeter. Daarnaast zit er een slijpstaaf van 25,5 centimeter bij. Hiermee is de set zeer compleet van en van topkwaliteit die in restaurantkeukens en slagerijen ook wordt gebruikt.

Bestel deze schitterende messenset van Victorinox nu bij Bol.com met gratis verzending!

Beste messenset voor de standaard keuken

Beste-messenset-standaard-keukenDeze messenset is ideaal voor iedereen die niet te veel voor een messenset wil betalen, maar wel van alle gemakken voorzien wil zijn. De 7-delige set komt met een stijlvol blok en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en roestvrij staal.

Naast een messenslijper en het blok zelf bestaat de set uit een goed koksmes met een gebogen snede. Deze is ideaal voor allerlei snijwerkzaamheden. Daarnaast zit er een broodmes, vleesmes, groentemes en schilmes in. Allemaal van goede kwaliteit, maar niet tegen de hoogste prijs. Daarmee is dit blok perfect voor iedereen die een goede messenset wil hebben, maar niet de waarde hecht aan de absolute topkwaliteit.

Kook je dus af en toe of is de keuken niet je favoriete plek? Dan is dit de messenset voor jou. Bestel nu deze KitchenBrothers messenset via Bol.com en je hebt hem de eerstvolgende werkdag in huis!