1. Home
  2. Blog
  3. Beste vlees online bestellen

Beste vlees online bestellen

Beste-vlees-online-bestellenNog steeds halen de meeste mensen hun stukje vlees in de supermarkt of bij de lokale slager, maar het wordt steeds gemakkelijker om vlees online te bestellen. De juiste koeling, maar ook het kiezen van een mooi stukje gaat steeds eenvoudiger. Vaak heb je het binnen enkele dagen of de volgende dag al in huis. Ideaal dus. Zeker als je een keer wat meer nodig hebt, zoals bij een barbecue of een gezellig avondje gourmetten. Wij hebben op een rij gezet waar je het beste vlees online kan bestellen!

Direct het beste online vlees bestellen?

✅ Rechtstreeks van de boer
✅ Vers en gekoeld bezorgd
✅ Vrij van E-nummers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen
✅ Traceerbaar en transparant
✅ Uitgebreide keuzemogelijkheden

Online-rundvlees-bestellenWaar moet je rekening mee houden als vlees online gaat bestellen

Voor veel mensen is het online bestellen van vlees, evenals veel andere versproducten, niet de meest gebruikte manier. Veel mensen vragen zich af of de kwaliteit wel van hetzelfde niveau is. Of dat het vervoer wel goed gaat en de producten vers blijven. Wij snappen dit volledig en alle shops die wij hieronder hebben staan garanderen topkwaliteit. Zelf op zoek naar een online partij om je vlees te bestellen? Hou dan rekening met de volgende punten:

  • Lees de transport-/verpakkings-/vervoerspagina goed door om zeker te zijn dat het gekoeld wordt vervoerd en afgeleverd.
  • Wees er zeker van dat het vlees nooit langer dan 12 uur uit de koeling is.
  • Lees reviews van mensen die eerder besteld hebben.
  • Check goed waar het vlees vandaan komt.
  • Bekijk goed hoeveel informatie er over het vlees wordt gegeven, zo heb je een beter beeld hoe begaan de site is.

Bestel hier je vlees online

Wij hebben een aantal van de beste webshops waar je vlees online kan bestellen voor je op een rij gezet. Deze webshops hebben zich al een behoorlijke tijd bewezen en rijgen de goede reviews aan elkaar. Hier kan je dus met een gerust hart topkwaliteit vlees online bestellen.

The Butchery

The Butchery is één van de grootste webshops in Nederland waar je online je vlees kan bestellen. Hier bestel je jouw favoriete stukje vlees van superkwaliteit. Zo hebben ze exclusief vlees, zoals Wagyu. Daarnaast hebben ze ook heerlijk LIVAR scharrelvarken uit Nederland en lamsvlees uit Nederland en Nieuw-Zeeland. Bestel je voor 11:00 uur, dan krijg je het nog dezelfde dag geleverd.

The Meatlovers

Bij The Meatlovers bestel je kwaliteitsvlees dat ook door de beste restaurants wordt geserveerd. Kortom, je zit helemaal goed. De bezorging is natuurlijk gekoeld en voor 23:59 uur bestellen is de volgende dag bij je thuisbezorgd. De sterrenchefs helpen je graag op weg om het mooiste resultaat neer te zetten. Zij geven je verschillende recepten, maar ook van tijd tot tijd workshops.

INAMOOD

INAMOOD levert vlees van zeer hoge kwaliteit, maar ook kruiden en sauzen. Daarnaast zit je hier ook goed voor zeer goede vis en diverse speciale vleesspecialiteiten. Vanaf €60 bezorgen ze gratis bij je thuis en je kan eenvoudig zelf je bezorgdag kiezen. Daarbij is next-day-delivery ook mogelijk. Vlees, vis en alles voor de barbecue bestel je gemakkelijk en eenvoudig bij INAMOOD. Zo geniet je van heerlijk verse producten.

Grutto (best beoordeeld!)

Grutto.com levert een een breed assortiment aan topvlees, maar ook unieke concepten. Zo kan je een deel van een koe kopen. Pas als de gehele koe verkocht is krijg je jouw vlees. Je weet precies wat je koopt en het dier wordt volledig gebruikt. Daarbij kan je alles lezen over het leven dat het dier heeft gehad. Zo weet je precies wat voor vlees je op je bord hebt. Dit concept hebben ze ook voor gevogelte, varken, vis en seizoensvlees (wild).