1. Home
  2. Blog
  3. Beste draagbare blenders

Beste draagbare blenders

Beste draagbare blendersBlenders zijn er in allerlei soorten en maten. Ideaal zijn draagbare blenders, ook wel mini blenders of blenders to go genoemd. Met deze blenders mix je gemakkelijk de perfecte shake en neem je deze mee. Ideaal als je druk bent en weinig tijd hebt om snel en gemakkelijk een shake te maken. De beste draagbare blenders hebben wij voor je op een rij gezet. Althans niet één, we hebben er uiteindelijk een mooie top 3 van gemaakt.

De 3 beste draagbare blenders op een rij

Draagbare blenders zijn er in diverse uitvoeringen met elk hun eigen unieke eigenschappen. Vandaar dat ook erg lastig is om één blender er bovenuit te laten komen. Om die reden hebben we er een mooie top 3 met beste draagbare blenders van gemaakt. Elk van deze draagbare blenders staat voor topkwaliteit. Je zet er snel en gemakkelijk een shake of smoothie mee op tafel of natuurlijk om mee te nemen. Kortom, drie prachtige apparaten die meer dan verdiend in onze lijst met beste draagbare blenders staan.

#1 KitchenBrothers Mini Blender

Op 1 hebben wij de KitchenBrothers Mini Blender staan. Deze Mini Blender komt in het zwart en roesvrijstaal en is niet voor niets onze nummer 1 beste draagbare blender. Met een inhoud 0,6 liter per fles kan je een mooie smoothie maken die goed vult. Daarbij is de blender zeer gemakkelijk schoon te maken en kan je op meerdere snelheden alles blenden, waarbij het ook mogelijk is om ijs te crushen. Na het blenden is het eenovudig om de dop erop te draaien met extra sluitring. Dit zorgt erovor dat de fles nooit lekt, ook niet als je de hele dag op pad bent ermee.

Zelf gebruiken we deze draagbare blender ook en we zijn er zeer tevreden over. Nagenoeg nooit komen we stukjes tegen in onze smoothies, maar is het een mooi en egaal geheel. In onze positieve ervaring staan we niet alleen. Op Bol.com krijgt deze mini blender ook maar liefst 4,7 van de 5 sterren. Kortom, de KitchenBrothers Mini Blender is niet voor niets de beste draagbare blender volgens ons.

#2 Nutribullet Exclusive

Op nummer 2 beste draagbare blenders hebben wij een merk staan dat in relatief korte tijd de markt voor draagbare blenders heeft veroverd. In dit geval hebben we gekozen voor het Exclusive model van Nutribullet. Het merk Nutribullet heeft zich zo snel kunnen opwerken door het leveren van hoge kwaliteit en veel gemak. Met 0,9 liter hebben de drinkbekers daanaast een behoorlijke capaciteit, waardoor je ook grotere volumes kan maken. Daarnaast is het materiaal dat gebruikt is zeer robuust. Dit zorgt ervoor dat de mini blenders lang meegaan. Ook fijn ervan is de anti drup van de blender. Zo krijg je niet ongewenste vlekken en spetters.

De Nutribullet Exclusive bevat een krachtige motor waarmee je in een handomdraai de lekkerste smoothies en shakes bereidt. Daarnaast zitten er twee grote drinkbekers bij, 2 to-go deksels, 2 drinkringen en 2 drinkringen met handvat. Zo kan je precies de opzet maken die jij het meest prettig vindt. Niet voor niets krijgt ook deze blender een mooie 4,7 van de 5 sterren op Bol.com.

#3 Domo DO700BL Xpower Blender To Go

Op nummer 3 van beste draagbare blenders hebben wij de Domo DO700BL Xpower. Qua prijs zit deze mini blender tussen de KitchenBrothers en Nutribullet in. Qua inhoud zit deze ook tussen de twee eerder genoemde blenders in. De Domo DO700BL Xpower ziet er qua design erg stijlvol uit, maar doet ook wat je ervan mag verwachten. De ice crusher werkt goed, waardoor je smoothies lekker koud worden. Daarbij kunnen de drinkfles en andere onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser. Hierdoor heb je weinig omkijken naar het schoonmaken ervan. De sterke motor van deze mini blender zorgt er daarnaast voor dat je snel klaar bent met het maken van je smoothies en shakes.