1. Home
  2. Blog
  3. Beste biologische koffiebonen voor thuis

De beste biologische koffiebonen voor thuis!

beste-biologische-koffiebonenBiologische koffie is genieten van koffie met een gerust hart en weten dat je het beste voor hebt met de mensen die de bonen verbouwen en het milieu. De beste biologische koffiebonen worden verbouwd zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en kunstmest. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van organische compost. Deze kan onder meer bestaan uit mest van koeien, bladeren en anders snoeisel. Daarnaast worden de boeren eerlijk en goed beloond voor hun koffiebonen.

De beste biologische koffiebonen respecteren dus mens en milieu, maar de voordelen van biologische koffie gaan verder. Alles over deze voordelen vertellen we je zo. Wij hebben diverse online aanbieders die biologische koffie verkopen met elkaar vergeleken en deze voor je op een rij gezet. Natuurlijk hebben we onze eigen favoriet ook uitgelicht!

Voordelen van biologische koffie

De voordelen van biologische koffie zijn groot. Allereerst heeft het ontbreken van chemische middelen diverse milieuvoordelen. Zo wordt de grond waar de bonen op worden geteeld niet aangetast en worden insecten en andere beestjes niet onnodig gedood door het gif. Daarnaast worden ook de boeren niet blootgesteld aan de chemische producten en is het dus ook beter voor hun gezondheid.

Doordat er geen chemische middelen worden gebruikt bij het verbouwen, komen deze ook niet in jouw koffie terecht. Deze kunnen namelijk ophopen in het lichaam en dit kan verschillende gevolgen hebben. Tot slot wordt er gezegd dat biologische koffie puurder van smaak is door de extra zorg en stevigheid van de planten. Of dit echt zo is verschilt natuurlijk per persoon. 

Biologische koffiebonen online bestellen

In het woud van online aanbieders van biologische koffiebonen is het soms goed zoeken bij wie je jouw biologische koffiebonen online gaat bestellen. NIet elke koffie is namelijk biologisch geproduceerd, al claimen sommige dit wel. Er zijn verschillende keurmerken waar je dit aan kan aflezen als je er niet zeker van bent. Lees dus altijd goed of je echt te maken hebt met biologische koffiebonen of dat dit als verkooppraatje wordt gezegd.

Waar kan je biologische koffiebonen bestellen?

Biologische koffiebonen kopen is online soms een enorme uitdaging. Er zijn tal van aanbieders en allemaal hebben ze hun eigen voor- en nadelen. Wij hebben er een aantal voor je vergeleken. Daarnaast hebben we onze favoriete webshop om online biologische koffiebonen te bestellen voor je uitgelicht.

Overzicht van online aanbieders

Zoals gezegd zijn er tal van online webshops waar je biologische koffiebonen kan kopen. De meeste hiervan zijn doorverkopers en roasten geen eigen koffie. Wij hebben de top 5 online aanbieders van biologische koffiebonen voor je op een rij gezet!

 

Webshop Bezorgkosten Levering Eigen branderij?
DeKoffieboon.nl €4,95* Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis Nee
KoffieTheePlaza.nl €3,95 of €9,95 1 à 2 dagen Nee
CoffeeMeister Gratis vanaf €20,- Binnen 2 dagen Ja
Koffievergelijk Gratis vanaf €75,- Binnen 24 uur Nee
Koffievoordeel Gratis vanaf €30,- Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Nee

*Bij DeKoffieboon.nl ontvang je vanaf €49,- een leuke attentie bij je bestelling.

Ons advies: CoffeeMeister

CoffeeMeister is een online koffiewinkel met diverse topmerken in het assortiment. Het fijne van CoffeeMeister is dat alles wat zij produceren sowieso duurzaam gecertificeerd is, nog buiten de biologische bonen. De beste biologische koffiebonen koop je dan ook bij CoffeeMeister.

De hoge kwaliteit van de bonen komt door de slow roast van de bonen. Hierdoor komt elke smaaknuance van de bonen zo goed mogelijk naar voren. Daarnaast worden de bonen direct na het branden vers verpakt, waarbij ze goed op adem kunnen komen. Zo maak je jouw koffie altijd met de meest verse bonen mogelijk. Het grootste voordeel? Superscherp geprijsd en al vanaf een bestelbedrag van €20,- gratis thuisbezorgd. Bestel de beste biologische koffiebonen van CoffeeMeister nu via onderstaande button!